Ajutor de neinlocuit in intretinerea curateniei

Generatorul de abur este un ajutor de neinlocuit in intretinerea curateniei. Din momentul in care il vei folosi te vei indragosti de el. Curatenia va fi mult mai eficienta si tu vei avea mai muilt timp pentru tine. In continuare iti voi arata cateva din functiile generatorului de abur.

  • Pentru îndepărtarea mirosului neplăcut şi a cutelor din articolele de îmbrăcăminte, prin aburirea acestora de la o distanţă de 10-20 cm.
  • pentru desprăfuirea plantelor. Aplicaţi jetul de aburi de la o distanţă de 20-40 cm.
  • pentru ştergerea umedă a prafului, prin aburirea scurtă a unei cârpe şi ştergerea mobilierului cu acesta.
  • curăţarea suprafeţelor greu accesibile, cum ar fi colţurile, rosturile, jaluzelele etc., pentru caloriferele, WC-urile, obiectele de oţel inoxidabil, geamurile, oglinzile, armăturile, suprafeţele vopsite şi emailate şi pentru îndepărtarea petelor.
  • poate fi folosit cu succes la dezinfectarea tuturor suprafetelor din baie si bucatarie, iar curatarea hotei si a aragazului nu va mai fi un cosmar pentru tine.

Aveti nevoie de o firma de curatenie in Bucuresti sau in judetul Ilfov. GS Clean Services ofera servicii profesionale de curatenie atat in municipiul Bucuresti cat si in judetul Ilfov. Contactati-ne acum pentru a stabili impreuna planul de curatenie al casei (pentru persoanele fizice), al sediului firmei (persoane juridice) sau curatenie dupa constructor in cazul finalizarii constructiei pentru o casa in care sunteti dornici sa va mutati sau a unei case la rosu.