Curatenie scari de bloc

Tot ce-i nou ne fura ochii, dar nu e chiar urat sa alegi un apartament dintr-un bloc vechi?

Curatenie scari de bloc Bucuresti – Ilfov

Chiar daca blocurile noi incep sa apara si in cartierele din centrul Bucurestiului, blocurile vechi inca au majoritate. Cu un program bine stabilit de curatenie scari de bloc Bucuresti si Iflov, scarile blocurilor mai vechi pot arata ca si cele noi.

Curatenia de pe scara de bloc poate influenta cumpararea sau inchirierea unui apartament in blocul respectiv.

In acelasi timp influenteaza si starea de bine a locatarilor care cu siguranta isi doresc ca pe scara lor de bloc sa fie o femeie de serviciu care sa se ocupe de serviciul de curatenie al scarilor de bloc.

Servicii de curatenie scari de bloc efectuate de Firma GS Clean Services asigura in afara de cele precizate in pagina de servicii. Operatiunile de curatenie se pot efectua zilnic sau la un interval stabilit in comun cu dumneavoastra.

La incheierea unui abonament de curatenie de intretinere, veti beneficia si de o curatenie generala trimestriala. Chiar daca scara unui bloc este un spatiu comun, noi vom incerca sa multumim toti locatarii asociatiei de proprietari care vor beneficia de serviciile noastre.

Raspundem pentru ceea ce facem si facem cu drag ceea ce ni se cere, oferim servicii de calitate la un pret avantajos.

Pentru intretinerea curateniei la un nivel cat mai ridicat, noi folosim detergenti profesionali de calitate, care vor improspata aerul si vor da un aspect curat si primitor scarii dumneavoastra.
De asemenea asiguram materialele necesare pentru curatenie scari de bloc, dar la cerere putem folosi si materialele dvs.

Curatenie scari de bloc Bucuresti

Serviciile incluse in pachetul de curatenie scari de bloc sunt urmatoarele:

CURATENIE SCARI DE BLOC – DE INTRETINERE
  • Maturat si spalat scarile, intrarea, aleea de acces si in jurul blocului
  • Sters balustrade, spalat geamuri intrare si europubele
  • Spalare lifturi si usi lift
  • Curatenie in gradina blocului
CURATENIE SCARI DE BLOC – GENERALA
  • Spalarea tamplariei si a suprafetelor vitrate accesibile;
  • Spalare usa intrare;
  • Curatare intrerupatoare, grille de aerisire, avizier, etc.;
  • Curatare corpuri de iluminat;
  • Spalat calorifere;

Pentru un pret estimativ, nu ezitati sa folositi formularul de preturi, va vom raspunde in cel mai scurt timp cu cele mai bune preturi pentru curatenie scari de bloc Bucuresti si Ilfov.

In afara celor enumerate anterior putem discuta si adaugarea unor noi servicii dorite, astfel incat sa va putem oferi pachetul de servicii necesar dorintelor dumneavoastra.

Pret curatenie scari de bloc Bucuresti si Ilfov