Curatenie dupa Constructor

Curatenie dupa constructor in Bucuresti si Ilfov

Curatenia dupa constructor este unul dintre cele mai dificile servicii de curatenie, pentru ca presupune multe operatii si multa munca repetitiva, iar unele dintre ele cer multa atentie si rabdare. Atunci cand va apropiati de finalizarea unei lucrari de renovare sau a unei constructii, va trebui sa va ganditi la incheierea unui contract de curatenie dupa constructor.

G.S. Universal Clean Services, vine in sprijinul dumneavoastra cu solutii profesionale pentru serviciile de curatenie dupa constructor, specific fiecarui tip de curatenie, cu personal bine pregatit, dotat cu unelte necesare, pentru a fi la inaltimea pretentiilor dumneavoastra.

Apeland la serviciile noastre, putem stabili impreuna cand este bine sa incepem curatenia, dupa ce in prealabil unul din angajatii nostrii, va face o evaluare gratuita a locatiei respective. In functie de marimea si de complexitatea lucrarii, vom hotari si durata executarii serviciului de curatenie dupa constructor.

Curatenie dupa constructor in Bucuresti si Ilfov

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate vom folosi solutii profesionale adecvate fiecarui tip de suprafata, acolo unde este nevoie vom folosi echipamente mecanizate si vom respecta pasii de care avem nevoie, pentru obtinerea celui mai bun rezultat:

  1. Curatam suprafetele de materialele ramase in urma constructorului (resturi de gresie, faianta, moloz, etc.);
  2. Aspiram peretii de praful ramas in urma renovarii;
  3. Indepartam petele de lavabila de pe pardoseala;
  4. Curatam atent gresia si faianta din baie si bucatarie;
  5. Spalam usile, tocaria si geamurile;
  6. Curatam prize, intrerupatoare, grile de aerisire;
  7. Spalam caloriferele cu generatorul de abur;

La finalul curateniei dupa constructor, in urma receptiei facuta impreuna cu dumneavoastra, vom face eventualele retusuri ale lucrarii.

Cere oferta de pret