Curatare si Spalare Mochete

Stim cu totii ca o locuinta curata inseamna sanatate, iar mochetele si covoarele din casele noastre sunt din pacate, o sursa de praf, microbi si acarieni.

Pentru a pastra curatenia, dar si prospetimea aerului din locuintele noastre, mochetele si covoarele necesita o intretinere prin aspirare de cel putin o data pe saptamana, dar si o spalare regulata. Din experienta noastra, acestea ar trebui spalate cam o data pe an.

Daca vorbim de sediile de birouri, unde traficul este foarte mare, intretinerea mochetelor prin aspirare, trebuie facuta zilnic, iar spalarea ar trebui sa fie de doua ori sau de patru ori pe an, daca este un trafic intens. In aceste situatii, spalarea mochetelor este obligatorie, avand in vedere ca angajatii dumneavoastra isi petrec la birou cea mai mare parte din timpul unei zile si au dreptul la un aer curat si sanatos.

Pentru o spalare profesionala a mochetelor si covoarelor dumneavoastra ne puteti contacta si vom hotari impreuna care este cea mai buna metoda de spalare pe care o putem aplica, pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Putem opta intre cele doua metode de spalare:

  1. Spalarea cu spuma uscata – care se face cu monodiscul si perii adecvate. Aceasta metoda se preteaza in special in sediile de birouri pentru mochetele de traffic, pentru ca mocheta se va usca foarte repede;
  2. Spalarea prin injectie-extractie – care se foloseste in special pentru covoarele mai pretentioase, cele lucrate manual, cele cu fir mare. etc.

Daca covorul sau mocheta dumneavoastra se pateaza de cola, cafea, vin, etc, indepartarea petei trebuie facuta in cel mai scurt timp posibil, alfel riscati sa nu mai puteti sa indepartati pata.