Curatenie de intretinere

Curatenie de intretinere in Bucuresti si Ilfov

Acasa sau la birou, cu totii ne dorim sa traim intr-un mediu, curat, sanatos si primitor. Dar sa fim seriosi, de cate ori ti s-a intamplat sa ajungi acasa dupa o zi de munca si sa nu ai chef sa te apuci de curatenie, desi esti constienta ca la un moment dat nu mai poti amana aceasta situatie.

Daca locuiesti in Bucuresti, sau in imprejurimi, unde traficul de masini este foarte mare si unde se construieste la nesfarsit, fara sa se respecte niste norme elementare de poluare, iar praful este peste tot, intretinerea curateniei devine deja o munca perpetua.

Oferiti casei dumneavoastra curatenia de intretinere de care are nevoie pentru a deveni acel spatiu curat si igienizat la care visati de mult timp si totodata spatiul in care dumneavoastra sa va relaxati in timp ce noi ne ocupam de serviciile de curatenie si de intretinere.

Firme de curatenie Bucuresti si Ilfov

Daca sunteti o persoana ocupata, iar timpul dumneavoastra este foarte limitat, noi va putem scoate din acest impas. Puteti sa va petreceti putinul timp liber intr-un mod mult mai placut, lasandu-ne pe noi sa ne ocupam de curatenia casei dumneavoastra. Va asteptam sa ne contactati cu incredere si nu veti fi dezamagiti.

Daca ne referim la curatenia de intretinere in sediile de birouri, sau societati comerciale cu diferite activitati, nevoia de curatenie nu mai poate fi discutata. Odata cu serviciile de curatenie de intretinere creste si productivitatea angajatilor sau personala.

Noi va putem fi parteneri de incredere si puteti lasa acest domeniu al curateniei in grija noastra. Curatenia de intretinere poate fi efectuata zilnic, bisaptamanal sau saptamanal, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Curatenia de intretinere, prevede urmatoarele operatii:

  • Evacuarea gunoiului si inlocuirea sacilor menajeri;
  • Stergerea prafului de pe suprafete si aparatura cu solutii antistatice;
  • Aspirarea si spalarea pardoselilor;
  • Curatarea bucatariei;
  • Curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;
  • Aerisirea si odorizarea incaperilor;

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre, iar dupa o evaluare a locatiei si o discutie in prealabil, putem stabili impreuna un abonament de curatenie de intretinere, potrivit nevoilor dumneavoastra.

Cere oferta de pret