Servicii de Curatenie oferite in Bucuresti si Ilfov

“curatenie profesionala oferita de catre GS Clean Service”

Haideti sa nu ne mai ascundem dupa deget si sa recunoastem ca praful este intr-adevar o mare problema in Bucuresti, mare parte din vina avand-o traficul infernal, totalul dezinteres al primariilor pentru efectuarea curateniei stradale, cat si lipsa spatiilor verzi.

De aceea noi, firma GS Clean Services, consideram ca va putem oferi curatenia care va rapeste din timpul liber, timp pe care il puteti folosi pentru alte activitati mult mai interesante. Lasati-ne pe noi sa ne prafuim, dumneavoastra petreceti timpul liber asa cum doriti.
Spre deosebire de majoritatea firmelor de curatenie din Bucuresti, noi tratam cu interes fiecare client in parte, oferind toata gama de servicii de curatenie personalizata, in functie de cerintele si necesitatile fiecarui partener. Serviciile noastre vor fi prestate de angajatii nostri foarte bine instruiti, dotati cu echipamente, detergenti si consumbile profesionale, dar si cu dorinta de a va lasa o casa curata si de a primi un zambet de multumire din partea dumneavoastra, la finalul lucrarii.

Sunati-ne daca locuiti in Bucuresti, sectoarele 1, 2, 3, 4, 5 sau 6, ori in localitatile din aproprierea Bucurestiului.

Curatenie scari de bloc

Operatiunile de curatenie in scarile de bloc se pot efectua zilnic sau la un interval stabilit in comun cu dumneavoastra.

Curatenie dupa constructor

se realizeaza dupa constructii, renovari sau amenajari interioare, utilizand echipamente industriale speciale.

Curatenie Generala

in apartamente, case, vile. Pastrati-va locuintele intr-o forma buna apeland la serviciile oferite de echipa noastra.

Curatenie de intretinere

in birouri, spatii de lucru, spatii comerciale. Mentinerea mediului de lucru curat si sigur inseamna sanatate.

Spalari mecanizate

spalari mecanizate pentru marmura, granit, travertin, mozaic, dar si pentru mochete birouri si apartamente.

Spalare tapiterie auto

Pentru a pastra un aer curat in masina trebuie sa aveti grija sa aspirati tapiteria din interiorul masinii dumneavoastra macar o data pe luna.