Curatenie Generala

Curatenie generala in Bucuresti si judetul Ilfov

Femeia moderna a zilelor noastre are foarte multe responsabilitati. Viata noastra este mult schimbata in comparatie cu viata bunicilor si a strabunicilor nostri. Dealtfel, fiecare generatie are avantajele si dezavantajele ei, dar ne trezim de foarte multe ori intrebandu-ne cum de mamele noastre, care nu beneficiau de atatea aparate electrocasnice, puteau sa mentina casa stralucind de curatenie si sa scoata rufele albe ca laptele?! Si sa mai aibe timp sa mai croseteze o bluzita, sau impleteasca un pulover?! Raspunsuri ar fi multe, dar nu e cazul sa dezvoltam acum acest subiect.

Deci fara sa ne vaitam prea mult, incercam sa facem fata acestei provocari care se numeste secolul XXI, in care ne confruntam cu o permanenta criza de timp.
Dar nu disperati!
Pentru ca viata ne-a invatat ca o problema nu vine niciodata fara sa aibe macar, un raspuns.

De asemenea si locul in care munciti trebuie sa beneficieze de serviciile de curatenie generala pentru o mai buna productivitate. Cine si-ar dori sa munceasca intr-un spatiu dezordonat si murdar?
Este normal ca atunci cand spatiul de lucru este curat, este aranjat si miroase bine, ca productivitatea sa creasca si atentia sa se indrepte spre lucru si nu spre curatenia biroului.

Daca va aflati intr-o astfel de situatie, noi suntem cu siguranta raspunsul pentru dumneavoastra. Serviciile de curatenie generala, pe care vi le putem oferi, sunt la cel mai inalt nivel, cu oameni bine pregatiti si atent supravegheati, dotati cu absolut tot ceea ce este nevoie (aspirator, masina de injectie-extractie, monodisc, generator de aburi, detergenti profesionali, scari, mopuri, lavete, etc.), care vor raspunde cu siguranta exigentelor dumnevoastra ori de cate ori aveti nevoie.

Firma de curatenie Bucuresti

Oferim cele mai bune servcii, pe care le poate oferi o firma de curatenie, de curatenie generala, curatenie generala la domiciliu! Cele mai bune preturi pentru curatenia la domiciliu, curatenia generala, curatenie generala apartamente!

In continuare va enumeram actiunile unei curatenii generale standard, dar trebuie sa tineti cont ca noi ne mulam pe nevoile fiecarui client in parte:

 • Aspirat/scuturat pereti;
 • Sters praf mobilier (exterior) cu solutii antistatice;
 • Sters de praf echipamente electronice (telefon, televizor, calculator, etc);
 • Curatare exterior echipamente electrocasnice (frigider, aragaz, cuptor cu microunde);
 • Curatarea si dezinfectarea bucatariei;
 • Curatarea si dezinfectarea bailor;
 • Curatarea tamplariei (usi, tocuri);
 • Curatare intrerupatoare, prize, corpuri de iluminat, grilele de aerisire;
 • Curatare calorifere exterior/interior;
 • Spalare geamuri interior/exterior (accesibile);
 • Aspirare/spalare pardoseala.

Pentru ca serviciile noastre sa fie la cel mai inalt nivel, toate actiunile enumerate mai sus vor fi efectuate de oameni pregatiti, atent supravegheati.

Cere oferta de pret