Curatenie Sector 1

Firma curatenie Bucuresti sector 1

Sectorul 1 este unul dintre cele mai solicitate sectoare din Bucuresti. Activitatea de zi cu zi aduce de la sine formarea unor zone in care cu siguranta este nevoie de curatenie. Desi poate cateodata pare usor, nu va este la indemana sa va apucati sa faceti curat zilnic sau de 2-3 ori pe saptamana. Aici va putem da o mana de ajutor si sa facem noi aceasta treaba dificila care ar putea sa va ia mult timp.

Ne puteti solicita pentru diferite tipuri de curatenie printre care curatenia de intretinere, generala sau dupa constructor. De asemenea va putem ajuta cu servicii de specialitate de curatenie cum ar fi: servicii de spalare covoare si mochete, servicii de curatare si spalare suprafete dure, servicii de spalare suprafete vitrate precum si servicii de curatare si igienizare dupa constructor. Putem asigura acest gen de servicii atat pentru spatiile comerciale cat si pentru cele rezidentiale dar si pentru cele industriale, hale, depozite, service-uri auto etc.

Puteti beneficia si de servicii suplimentare, cum ar fi debarasarea de obiecte din diferite spatii cat si spalarea suprafetelor vitrate si a fatadelor cladirilor inalte.

Pentru cei care locuiesc sau isi desfasoara activitatea in cartierele Aviatiei, Damaroaia, Dorobanti, Gara de Nord, Victoriei, Floreasca, Pajura, Piata Romana, Bucurestii Noi, Primaverii, Pipera, Giulest dar si pentru cei din toata zona Bucurestiului incercam sa asiguram servicii de cea mai buna calitate si in cel mai scurt timp si vom raspunde prompt cerintelor dvs. iar la incheierea serviciilor noastre va vom intreba daca au fost conform asteptarilor dvs. sau daca mai avem ceva de facut.

 

Cere oferta de pret