Spalare suprafete dure

Spalare Marmura, Granit, Travertin, Mozaic, Gresie

Cand vorbim despre suprafete dure, ne referim la pardoselile placate cu gresie, marmura, granit, travertin, mozaic, sapa, sapa epoxidica, etc. Aceste minuni sunt un dar al lumii moderne, facute pentru a ne usura viata, in special femeilor, care de cele mai multe ori sunt responsabile de curatenia locuintelor si nu mai putem concepe viata fara a avea aceste minunatii in casele noastre.

Gresia este cea mai comuna suprafata dura, pe care o intalnim in aproape toate locuintele. Pentru intretinerea zilnica, gresia se poate spala foarte usor cu mopul si un detergent de pardoseala. Chiar si in conditiile in care aceasta intretinere a gresiei este facuta in fiecare zi, trebuie sa avem grija sa fie spalata in profunzime de cateva ori pe an, pentru indepartarea inevitabilelor depuneri dintre rosturi, care vor da un aspect de imbacseala al pardoselii, cat si eventualele pete care apar din loc in loc, pe zonele traficate mai des. Singura solutie pentru a scapa de acest inconvenient este sa va inarmati cu o galeata, o perie, un burete si un detergent mai puternic si sa incepeti sa frecati cu spor, asta daca nu a veti o suprafata prea mare de curatat.

Pentru a veni in intampinarea dumneavoastra noi ne-am echipat cu o masinarie nemaipomenita, care nu este altceva decat un monodisc dotat cu perii rotative potrivite pentru fiecare tip de suprafata, cu care putem sa va scoatem din impas si sa rezolvam aceste probleme, lasandu-va sa va ocupati timpul cu activitati mult mai placute.

Pentru surafetele dure aflate in sediile firmelor, cum ar fi birouri, bucatarii, sali de mese, unde este un trafic foarte mare, pe langa intretinerea zilnica, aceste suprafete necesita aceasta spalare mecanizata, lunar sau trimestrial.

Va asteptam sa ne contactati cu incredere, iar noi vom incerca cat mai repede posibil sa venim in ajutorul dumneavoastra. In urma unei evaluari gratuite, va vom spune care este procedeul de spalare necesar, in urma caruia vom obtine cel mai bun rezultat.

Cere oferta de pret